Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Cila është marrëdhënia midis AEON Laser dhe Pomelo Laser?

Shumë njerëz janë të hutuar për këto dy kompani.TëLaser AEONdhe Pomelo Laser janë në fakt e njëjta kompani.Regjistruam dy kompani, lazeri Pomelo mori të drejtën për të eksportuar mallra në tregjet jashtë shtetit.Pra, fatura dhe llogaria bankare janë në Pomelo Laser.Laser AEONështë fabrika dhe mban emrin e markës.Ne jemi një kompani.

Pse makinat tuaja janë të shtrenjta se furnizuesit e tjerë kinezë, pse jeni ndryshe nga prodhuesit e tjerë kinezë të makinerive lazer?

Kjo duhet të jetë një përgjigje shumë e gjatë.Për ta bërë atë të shkurtër:

E para dhe më e rëndësishmja, ne projektojmë, kompanitë e tjera kineze thjesht kopjojnë.

Së dyti, ne zgjodhëm pjesë sepse është më e mira për t'u përshtatur me makinën tonë, jo për shkak të çmimit ose funksionit.Shumë prodhues kinezë sapo adoptuan pjesët më të mira, por ata nuk dinë të bëjnë një makinë të mirë.Artistët mund të krijojnë art të bukur me stilolapsa të zakonshëm, të njëjtat pjesë janë në prodhues të ndryshëm, diferenca e cilësisë së makinës përfundimtare mund të jetë e madhe.

Së treti, ne testojmë makinat me kujdes.Ne kemi vendosur rregulla dhe procedura shumë të rrepta testimi dhe i zbatojmë realisht.

Së katërti, Ne përmirësohemi.Ne reagojmë shpejt ndaj komenteve të klientëve dhe përmirësojmë makinën tonë sa herë që është e mundur.

Ne duam një makinë të përsosur, ndërsa prodhuesit e tjerë kinezë duan vetëm të fitojnë para shpejt.Atyre nuk u intereson se çfarë katrahurash po shesin, neve na intereson.Kjo është arsyeja pse ne mund të bënim më mirë.Për të bërë më mirë do të kushtojë më shumë, kjo është e sigurt.Por, ne nuk do t'ju lëmë kurrë të zhgënjyer ...

A mund ta blej makinën tuaj direkt përmes fabrikës suaj?

Ne nuk do t'i inkurajojmë klientët fundorë të blejnë drejtpërdrejt nga ne.Ne po shtojmë më shumë agjentë, shpërndarës dhe rishitës në të gjithë botën.Nëse kemi shpërndarës në zonën tuaj, ju lutemi blini nga shpërndarësit tanë, ata do t'ju ofrojnë shërbim të plotë dhe do të kujdesen për ju gjatë gjithë kohës.Nëse nuk kemi agjentë ose shpërndarës në zonën tuaj, ju mund të blini direkt nga ne.Nëse nuk mund ta gjeni distributorin tuaj lokal, ju lutemi na kontaktoni direkt!

A mund ta rishes makinën tuaj në vendin tonë?

Po, ne mirëpresim agjentë, shpërndarës ose rishitës për të shitur makinat tona në zonën e tyre.Por, ne kemi disa agjentë ekskluzivë në disa vende.Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni për të kontrolluar mundësinë për të na përfaqësuar në tregun tuaj.

A janë projektuar këto makina në Kinë?

Po, shumë njerëz janë skeptikë për makinat tona, ata dyshojnë se këto makina nuk janë projektuar nga kinezët.Mund t'ju themi se këto makina janë projektuar plotësisht nga ekipi ynë në Kinë.Ne i kemi marrë të gjitha patentat këtu në Kinë.Dhe do të vazhdojë të projektojë makina të shkëlqyera në të ardhmen.

Cila është politika juaj e garancisë?Si e përmbushni atë?

Ne morëm një vit garanci për makinën tonë.

Për tub lazer, pasqyra, lente fokusi, ne ofrojmë 6 muaj garanci.Për tubin lazer RECI, ato u mbuluan në 12 muaj.

Për shinat udhëzuese, ne mund të mbulojmë 2 vjet garanci.

Gjatë periudhës së garancisë, nëse keni probleme, ne do të dërgojmë pjesë këmbimi falas.

2.A vjen makina me chiller, ventilator exhaust dhe kompresor ajri?

Po, makinat tona morën një dizajn të veçantë, ne ndërtuam të gjithë aksesorët e nevojshëm brenda makinës.Do të merrni me siguri të gjitha pjesët dhe softuerin e nevojshëm për të drejtuar makinën.

3. Cili është ndryshimi midis makinave VEGA dhe NOVA.

Seria e makinerive NOVA ka marrë tavolinë elektrike lart e poshtë, VEGA nuk e ka.Ky është ndryshimi më i madh.Makina VEGA mori një tavolinë gypi dhe një sirtar për të mbledhur produktet e gatshme dhe mbeturinat.Makina VEGA nuk mund të përdorë funksionin e fokusimit automatik, pasi ky funksion bazohet në tabelën lart dhe poshtë.Makina standarde VEGA nuk përfshin një tavolinë me huall mjalti.Vendet e tjera janë të njëjta.

Si mund ta di që tubi është pothuajse i konsumuar?

Ngjyra normale e rrezes lazer është vjollcë gjatë punës.Kur një tub po vdes, ngjyra do të bëhet e bardhë.

Cili është ndryshimi midis tubave të ndryshëm lazer?
Zakonisht, fuqia e tubit përcaktohet nga dy parametra:
1. Gjatësia e tubit, sa më i gjatë të jetë tubi aq më i fuqishëm.
3. Diametri i tubit, sa më i madh të jetë tubi aq më i fuqishëm.

Sa është jeta e tubit lazer?

Jetëgjatësia normale e një tubi lazeri është rreth 5000 orë sipas mënyrës se si e përdorni.

Dera ime është shumë e ngushtë, a mund ta ndash trupin e makinës?

Po, trupi i makinës mund të ndahet në dy pjesë për të kaluar nëpër dyer të ngushta.Lartësia minimale e trupit pas shkëputjes është 75 cm.

A mund të lidh një tub lazer 130 W në MIRA9?

Teknikisht, po, mund të lidhni tub lazer 130W në MIRA9.Por, zgjatuesi i tubit do të jetë shumë i gjatë.Nuk duket shumë mirë.

A keni një nxjerrje tymi?

Po, tonënSeria MIRAtë gjithë morën një dizajn të veçantë për nxjerrjen e tymit dhe të prodhuar nga ne, mund të jetë gjithashtu një tabelë mbështetëse.

A mund të instaloj lente të ndryshme në kokën tuaj lazer?

Po, mund të instaloni lente me fokus 1,5 inç dhe 2 inç në kokën lazer MIRA.Për kokën lazer NOVA, mund të instaloni lente me fokus 2 inç, 2,5 inç dhe 4 inç.

Cila është madhësia standarde e pasqyrës suaj reflektuese?

Madhësia jonë standarde e pasqyrës për MIRA është 1 copë Dia20mm dhe 2pc Dia25mm.Për makinën NOVA, të tre pasqyrat janë të gjitha 25 mm në diametër.

Çfarë softueri sugjerohet për të hartuar punët e mia?

Ne ju sugjerojmë të përdorni CorelDraw dhe AutoCAD, Ju mund të dizajnoni të gjitha veprat tuaja artistike në këta dy softuer dhe më pas t'i dërgoni në softuerin RDWorksV8 për të vendosur parametrat me lehtësi.

Me cilët skedarë është i pajtueshëm softueri?

JPG, PNG, BMP, PLT, DST, DXF, CDR, AI, DSB, GIF, MNG, TIF, TGA,PCX, JP2, JPC, PGX, RAS, PNM, SKA, RAW

A mund të gdhendë lazeri juaj në metal?

Po dhe jo.
Makineritë tona lazer mund të gdhendin drejtpërdrejt në metal të anodizuar dhe metal të lyer.

Por nuk mund të gdhendet drejtpërdrejt në metal të zhveshur.(Ky lazer mund të gdhend vetëm në disa pjesë të metaleve të zhveshura drejtpërdrejt duke përdorur lidhjen HR me një shpejtësi shumë të ulët)

Nëse keni nevojë të gdhendni në metal të zhveshur, ne do t'ju sugjeronim të përdorni spray termik.

A mund ta përdor makinën tuaj për të prerë materialin PVC?

Jo. Ju lutemi, mos prisni asnjë material që përmban PVC, vinyl, etj., të ngjashme me klorin, dhe materiale të tjera toksike.kur ngrohet liron gaz klor.Ky gaz është toksik dhe paraqet rrezik për shëndetin, si dhe është shumë gërryes dhe i dëmshëm për lazerin tuaj.

Çfarë softueri përdorni në kompjuterin tuaj?

Ne morëm kontrollues të ndryshëm që përputhen me disa softuer për gdhendje dhe prerje,RDworks është më i përdoruri.Ne morëm softuerin tonë të dizajnuar dhe gjithashtu një version të softuerit me pagesë.

 

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?