Ekipi ynë

Skuadra e re dhe vitale

 foto në grup (800 px)

Laser AEONmori një ekip shumë të ri që është plot vitalitet.Mosha mesatare e të gjithë kompanisë është 25 vjeç.Ata të gjithë kishin një interes të pafund përmakina lazer.Ata janë energjikë entuziastë, të durueshëm dhe të dobishëm, e duan punën e tyre dhe janë krenarë për atë që ka arritur AEON Laser.

Një kompani e fortë me siguri do të rritet shumë shpejt.Ju ftojmë të ndani përfitimet e rritjes, besojmë se bashkëpunimi do të bëjë të ardhme të mirë.

Ne do të jemi një partner ideal biznesi në planin afatgjatë.Pa marrë parasysh se jeni një përdorues fundor që dëshiron të blejë aplikacionet tuaja ose jeni një tregtar që dëshironi të jeni lider i tregut lokal, jeni të mirëpritur të na kontaktoni!