Historia e AEON-it

Historia e AEON-it

Në vitin 2016, z. Wen filloi një kompani tregtare, Shanghai Pomelo Laser Technology Co., Ltd në Shanghai, ofron për të shitur kinezeMakinat me lazer CO2.Ai shpejt zbuloi se makineritë e lira kineze lazer me cilësi të tmerrshme vërshuan tregun botëror.Tregtarët janë të dëshpëruar për koston e lartë pas shitjes dhe përdoruesit fundorë ankohen për cilësinë e keqe të Made in China.Por, kur ai shikoi përreth, ai nuk mund të gjejë njëmakinë për prerje dhe gdhendje me lazerqë plotëson kërkesat për cilësi të lartë në të njëjtën kohë me çmimin që mund të përballojë klienti.Makineritë janë ose shumë të shtrenjta ose shumë të lira, por me cilësi shumë të ulët.Dhe më tej, modelet e makinerive janë mjaft të vjetra, shumica e modeleve shiten për mbi 10 vjet pa asnjë ndryshim.Kështu, ai vendosi të projektonte një makinë më të mirë me një çmim të përballueshëm.

lazer pomelo1

logo

 

Për fat të mirë, ai punonte në një fabrikë makinash lazer për më shumë se 10 vjet dhe kishte përvojë të pasur me tëmakinë prerëse dhe gdhendjeje lazer co2.

mbulesë

Ai mblodhi disavantazhet e të gjithamakina lazernë të gjithë botën dhe ridizajnoni makinën për t'u përballur me tendencat aktuale të tregut.Pas rreth dy muajsh pune dite e nate, së shpejti del në treg modeli i parë i makinerive të serisë All in One Mira.Dhe doli të ishte shumë i suksesshëm, ka një kërkesë të madhe për këtë lloj makinerie.Ai ngriti një fabrikë në Suzhou në fillim të 2017 dhe e quajti Suzhou AEON Laser Technology Co., Ltd. Me përpjekjet e inxhinierëve dhe shpërndarësve, AEON Laser reagoi ndaj reagimeve të tregut dhe i përmirësoi shpesh makinat për t'i bërë ato më të mira dhe më mirë.Në vetëm dy vjet, ajo bëhet një yll në rritje në këtë biznes.