Rreth Nesh

Kompania AEON - aeonlaser.net

Kush jemi ne?Çfarë besojmë ne?

Shumë kohë përpara se Suzhou AEON Laser Technology Co., Ltd të fillonte fabrikën e saj për të prodhuarmakinë për gdhendje dhe prerje me lazer, makinë shënjuese me lazer me fibra në vitin 2017, kjo industri tashmë është konsideruar si treg i detit të kuq.Makinat e lira kineze me lazer me cilësi të tmerrshme përmbytën botën.Tregtarët janë të dëshpëruar për fitimin e ulët dhe përdoruesit fundorë ankohen për cilësinë e keqe të Made in China.Por, kur përdoruesit shikuan përreth, ata nuk mund të gjejnë një makinë lazer që plotëson kërkesat e tyre për cilësi të lartë në të njëjtën kohë me çmimin që ata mund të përballonin.

Laser AEONsapo ka lindur në kohën e saj.Ne mblodhëm disavantazhet e të gjitha makinerive lazer në të gjithë botën dhe e ridizajnuam makinën vetë për të përballuar tendencat aktuale të tregut.Së shpejti del në treg modeli i parë i makinerive të serisë All in One Mira.Dhe doli të ishte shumë i suksesshëm.Me përpjekjet e inxhinierëve dhe shpërndarësve, ne reagojmë ndaj reagimeve të tregut dhe i përmirësojmë shpesh makineritë për t'i bërë ato gjithnjë e më të mira.AEON Laser së shpejti bëhet një yll në rritje në këtë biznes.Ne jemi krenarë që ofrojmë makineritë lazer me cilësi më të lartë në tregun global dhe do të bëjmë gjithnjë e më mirë.

Ne jemi të ndryshëm, Ne evoluojmë, pra, mbijetojmë!

Makina moderne lazer, ne japim përkufizimin

Ne besojmë se njerëzit modernë kanë nevojë për një makinë moderne lazer.

Për një makinë lazer, të sigurta, të besueshme, të sakta, të forta, të fuqishme janë kërkesat themelore që duhet të plotësohen.Përveç kësaj,një makinë moderne lazer duhet të jetë në modë.Nuk duhet të jetë vetëm një copë metali i ftohtë që rri aty me bojë që zhvishet dhe

bën një zhurmë të bezdisshme.Mund të jetë një pjesë e artit modern që dekoron vendin tuaj.Nuk është domosdoshmërisht e mrekullueshme, thjesht e thjeshtë,

mjafton e thjeshtë dhe e pastër.Një makinë moderne lazer duhet të jetë estetike, miqësore për përdoruesit.Mund të jetë miku juaj i mirë.

kur keni nevojë që ai të bëjë diçka, mund ta komandoni shumë lehtë dhe ajo do të reagojë menjëherë.

Një makinë moderne lazer duhet të jetë më e shpejtë.Duhet t'i përshtatet më së miri ritmit të shpejtë të jetës suaj moderne.

Makinë prerëse me lazer Aeon Makinë me laser desktop Mira Plus 7045 Gdhendësi lazer për MDF akrilik ABS 40w 60w 80w
gy4
gy4
gy5

Një dizajn i mirë është çelësi.

Gjithçka që ju nevojitet është një dizajn i mirë pasi të keni kuptuar problemet dhe të keni vendosur të jeni më të mirë.Siç thotë një thënie kineze: Duhen 10 vjet për të mprehur një shpatë, një dizajn i mirë ka nevojë për një kohë shumë të gjatë të grumbullimit të përvojës, dhe gjithashtu ka nevojë vetëm për një ndezje frymëzimi.Ekipi i AEON Laser Design i mori të gjitha.Dizajneri i AEON Laser mori 10 vjet përvojë në këtë industri.Me gati dy muaj punë ditë e natë, dhe diskutime e debate të shumta, rezultati përfundimtar është prekës, njerëzit e duan atë.

Detaje, detaje, ende detaje...

 Detajet e vogla e bëjnë të përsosur një makinë të mirë, mund të prishë një makinë të mirë në një sekondë nëse nuk përpunohet mirë.Shumica e prodhuesve kinezë thjesht anashkaluan detajet e vogla.Ata thjesht duan ta bëjnë atë më të lirë, më të lirë dhe më të lirë, dhe humbën mundësinë për t'u përmirësuar.

Ne i kushtuam shumë vëmendje detajeve që nga fillimi i projektimit, në procesin e prodhimit deri në dërgimin e paketave.Ju mund të shihni shumë detaje të vogla që janë të ndryshme nga prodhuesit e tjerë kinezë në makinat tona, mund të ndjeni konsideratën e projektuesit tonë dhe qëndrimin tonë për të bërë makineri të mira.

Skuadra e re dhe vitale

 Laser AEONmori një ekip shumë të ri, plot vitalitet.Mosha mesatare e të gjithë kompanisë është 25 vjeç.Ata të gjithë kishin një interes të pafund për makinat lazer.Ata janë energjikë entuziastë, të durueshëm dhe të dobishëm, e duan punën e tyre dhe janë krenarë për atë që ka arritur AEON Laser.

Një kompani e fortë me siguri do të rritet shumë shpejt.Ju ftojmë të ndani përfitimet e rritjes, besojmë se bashkëpunimi do të bëjë të ardhme të mirë.

Ne do të jemi një partner ideal biznesi në planin afatgjatë.Pa marrë parasysh se jeni një përdorues fundor që dëshiron të blejë aplikacionet tuaja ose jeni një tregtar që dëshironi të jeni lider i tregut lokal, jeni të mirëpritur të na kontaktoni!

 

Dizajn
%
Zhvillimi
%
Strategjia
%

Rriteni me AEON Laser