f

RRETHUS

Ji i lumtur të takosh AEON Laser TM

AEON Laser është e specializuar në prodhimin dhe eksportin e makinerive të gdhendjes, prerjes dhe shënjimit me lazer CO2, makinerive prerëse me lazer me fibra, makinave prerëse me lazer metalike dhe pajisjeve të tjera të lidhura me lazer.Ne shfrytëzojmë ekspertizën tonë për t'u ofruar klientëve tanë zgjidhje të plota.

për çdo aplikim.Produktet kryesore kanë kaluar certifikimin CE të BE-së dhe FDA të SHBA-së.Ne jemi krenarë që ofrojmë makineri lazer me cilësi më të lartë në tregun global dhe do të bëjmë gjithnjë e më mirë.Ne jemi të ndryshëm, Ne evoluojmë, pra, mbijetojmë!

Postimet në Blog

Aplikimet me lazer