Ekspozitat

ISA 2019

rty
u
ty

201809 Shanghai

u
z
w

201903 Shanghai

IMG_2192
t1
t2
t3

ne reagojmë ndaj reagimeve të tregut dhe i përmirësojmë shpesh makineritë për ta bërë atë më të mirë e më të mirë.AEON Laser së shpejti bëhet një yll në rritje në këtë biznes.Ne jemi krenarë që ofrojmë makineri lazer me cilësi më të lartë në tregun global dhe do të bëjmë gjithnjë e më mirë.