Video MIRA

Gdhendje ne gome te serise MIRA 40W

 

60W MIRA9 Prerje në akrilik 2mm

 

Rishikimi bazë dhe mësimet MIRA9

 

AEONLazer MIRAsiguron shpejtësi maksimale deri në 1200mm/s përshpejtim 5G,SuperNOVAështë edhe më i shpejtë përshpejtimi i shpejtësisë 5G 2000mm/s!

Dizajn i zgjuar kompakt.Ftohësi, asistenca e ajrit dhe ventilatori janë të gjitha të integruara.Shumë efikas në hapësirë.

Teknologjia "CleanPack" e mirëmbajtjes falas.Redukton mirëmbajtjen e sistemeve të lëvizjes me të paktën 80%.

Çelësi i ndezjes së çelësit dhe panelet e aksesit të kyçur me çelës.

 

 

Vizitoni më shumë seritë Mira:https://www.aeonlaser.net/products/mira/