Udhëzimet e përdorimit të laserit AEON

Përdorni tutorila rreth lidhjes LAN dhe WIFI,Fokusimi automatik dhe fokusimi manual,Vendosja e Chuck & Roller Rotary

 

Si të lidhni AEON Laser Machine me kompjuterin?(Udhëzime LAN dhe WIFI)


AEON LASER Auto Focus & Manual Focus Tutorials

Vendosja e Chuck & Roller Rotary në AEON LASER

Si të rreshtoni pasqyrat me laser MIRA?

Tabela e punës e makinës suaj lazer është e pabarabartë?TË KUPTOJMË!