Fabrika jonë

Fabrika jonë

 

Fabrika jonë ndodhet në një qytet të vogël shumë të bukur pranë Shangait.Trafiku është shumë i përshtatshëm, vetëm 1 orë me makinë nga aeroporti Hongqiao.Ndërtesa e fabrikës zë 3000 metra katrorë, e cila mund të përmbushë përkohësisht kërkesat e prodhimit.Pas dy vitesh prodhimi, ne kemi sjellë pajisjet e nevojshme të prodhimit dhe instrumentet e testimit të teknologjisë së lartë.Ne po zbatojmë një standard shumë të rreptë të kontrollit të cilësisë për të siguruar që çdo makinë që kemi dërguar është e cilësisë së lartë.

kompania

Besimi ynë

Ne besojmë se njerëzit modernë kanë nevojë për një makinë moderne lazer.

Për një makinë lazer, të sigurt, të besueshëm, preciz, të fortë, të fuqishëm janë kërkesat themelore që duhet të plotësohen.Përveç kësaj,

një makinë moderne lazer duhet të jetë në modë.Nuk duhet të jetë vetëm një copë metali i ftohtë që rri aty me bojë që zhvishet dhe

bën një zhurmë të bezdisshme.Mund të jetë një pjesë e artit modern që dekoron vendin tuaj.Nuk është domosdoshmërisht e mrekullueshme, thjesht e thjeshtë,

mjafton e thjeshtë dhe e pastër.Një makinë moderne lazer duhet të jetë estetike, miqësore për përdoruesit.Mund të jetë miku juaj i mirë.

kur keni nevojë që ai të bëjë diçka, mund ta komandoni shumë lehtë dhe ajo do të reagojë menjëherë.

Një makinë moderne lazer duhet të jetë më e shpejtë.Duhet t'i përshtatet më së miri ritmit të shpejtë të jetës suaj moderne.

Përqendrohuni në detaje:

Detajet e vogla e bëjnë të përsosur një makinë të mirë, mund të prishë një makinë të mirë në një sekondë nëse nuk përpunohet mirë.Shumica e prodhuesve kinezë thjesht anashkaluan detajet e vogla.Ata thjesht duan ta bëjnë atë më të lirë, më të lirë dhe më të lirë, dhe humbën mundësinë për t'u përmirësuar.

detajet e fabrikës sonë 1 (800 px)

Ne i kushtuam shumë vëmendje detajeve që nga fillimi i projektimit, në procesin e prodhimit deri në dërgimin e paketave.Ju mund të shihni shumë detaje të vogla që janë të ndryshme nga prodhuesit e tjerë kinezë në makinat tona, mund të ndjeni konsideratën e projektuesit tonë dhe qëndrimin tonë për të bërë makineri të mira.