Mermer / Granit / Jade / Gurë të çmuar

Mermer / Granit / Jade / Gurë të çmuar

Mermer_副本

Për shkak të densitetit të lartë, mermeri, graniti dhe guri mund të gdhenden vetëm me laser, përpunimi me laser i gurit mund të kryhet me lazer CO2 9.3 ose 10.6 mikron.Shumica e gurëve mund të përpunohen edhe me lazer me fibra.Lazeri Aeon mund të gdhendë si shkronja ashtu edhe foto, gdhendja me lazer e gurit arrihet në mënyrë të ngjashme me shënimin me lazer, por rezulton në thellësi të shtuar.Gurët me ngjyrë të errët me dendësi uniforme zakonisht me rezultat më të mirë gdhendjeje me më shumë detaje kontrasti.

origjinal_personalizuar-bardhë-mermer-thumë

Aplikimi (vetëm gdhendje):

Guri i varrit

Dhurata

Suvenir

Jade

Dizajni i bizhuterive

Gurë të çmuar

Laser AEONMakina me lazer co2 mund të presë dhe gdhendë në shumë materiale, si p.shletër,lëkurë,xhami,akrilik,gurimermer,druri, dhe kështu me radhë.