• factory1
  • factory2
  • група photo1

Ми биде драго да ги задоволат 

Еон Ласерски  TM

Еон Ласерски специјализирана за производство и извоз на СО2 ласерски гравирање, сечење и означување машини, ласерски машини за сечење, ласерски машини за сечење метал и други сродни ласерска опрема. Ние потпора нашата експертиза за да им обезбедиме на нашите клиенти со комплетни решенија за секоја апликација. Имаме долгогодишно искуство во OEM производство, главните производи имаат положено CE ЕУ и САД ФДУ certification.We сме горди да се обезбеди највисок квалитет на ласерски машини на глобалниот пазар и ќе се направи подобро и подобро.Ние се различни, ние се развива затоа, ние преживеат!