• factory1
  • factory2
  • grup photo1

Jadi bungah papanggih 

AEON laser  TM

AEON laser specializes di produksi jeung ékspor laser CO2 ukiran, motong sarta nyirian mesin, serat laser motong mesin, laser logam motong mesin jeung alat laser patali lianna. Urang ngungkit kaahlian urang nyadiakeun konsumén urang jeung solusi nu lengkep pikeun unggal aplikasi. Kami geus loba taun pangalaman dina manufaktur OEM, anu produk utama geus kaliwat EU CE jeung AS FDA certification.We anu reueus nyadiakeun mesin laser kualitas pangluhurna ka pasar global sarta baris ngalakonan hadé tur better.We nu béda, urang mekar , ku kituna, urang salamet!


WhatsApp Online Chat!