Gdhendës lazer Aeon Co2 për Glass

gdhendës lazer për xhami

Gdhendës lazer për Xham - xhami-11

Gdhendja me lazer CO2 në xhami përfshin përdorimin e një lazeri CO2 për të gdhendur dizajne ose tekst në sipërfaqen e xhamit.Rrezja e lazerit drejtohet mbi sipërfaqen e qelqit, gjë që bën që materiali të avullojë ose të shkrihet, duke krijuar një efekt të gdhendur ose të ngrirë.Lazerët CO2 përdoren zakonisht për gdhendjen e xhamit, sepse ato mund të prodhojnë një përfundim me cilësi të lartë dhe mund të gdhendin në një gamë të gjerë materialesh.

Për të gdhendurxhami me lazer CO2, fillimisht duhet pastruar xhami për të hequr çdo papastërti apo mbeturina.Dizajni ose teksti që do të gdhendeni ngarkohet më pas në softuerin e gdhendjes me lazer dhe lazeri kalibrohet në cilësimet e duhura të fuqisë dhe shpejtësisë.Xhami vendoset më pas në zonën e gdhendjes dhe rrezja e lazerit drejtohet mbi sipërfaqe për të gdhendur dizajnin.Procesi i gdhendjes mund të zgjasë nga disa minuta deri në disa orë në varësi të madhësisë dhe kompleksitetit të dizajnit.

Cilësia e gdhendjes do të varet nga fuqia dhe fokusi i lazerit, si dhe nga cilësia e xhamit.Gdhendja me lazer CO2 është e aftë të prodhojë detaje të imta dhe skaje të lëmuara, duke e bërë atë të përshtatshme për një gamë të gjerë aplikimesh si krijimi i dhuratave me porosi, çmimeve ose sinjalistikës.

 

Gdhendës lazer për gotë - në shishe vere

- Shishe vere

Gdhendës lazer për gotë - shishe vere

Gdhendës lazer për gota xhami - qelqi

- Derë/dritare xhami

- Kupa qelqi ose kriklla

- Flautat e shampanjës

Gdhendësi me laser për fyellin e xhamit - shampanjë

gdhendës lazer për xhami -Pllaka ose korniza qelqi, Pllaka qelqi

 

Gdhendës laser për Glass - Glass plates

Gdhendës lazer për xhami---Vazo, kavanoza dhe shishe

   

Gdhendësi me lazer për qelq - Vazo, kavanoza dhe shisheGdhendës lazer për xhami- stolitë e Krishtlindjeve,Dhurata xhami të personalizuara

Gdhendës laser për Xham - Dhurata xhami e personalizuar

gdhendës lazer për xhami -Çmime xhami, trofe

  

Laser gdhendës për Glass - Glass Awards.

gdhendës lazer për xhami -10 përfitimet e përdorimit të një gdhendësi lazer për xhami

  1. Saktësia: Gdhendësit me lazer janë të njohur për saktësinë dhe saktësinë e tyre, të cilat lejojnë dizajne të ndërlikuara dhe detaje të imta që të gdhenden në sipërfaqen e xhamit.
  2. Shpejtësia: Gdhendësit me lazer mund të punojnë shpejt, gjë që i bën ata të përshtatshëm për prodhim masiv ose projekte në shkallë të gjerë.
  3. Shkathtësia: gdhendësit me lazer CO2 mund të përdoren për të gdhendur një gamë të gjerë materialesh, duke përfshirë qelqin, drurin, akrilikin dhe më shumë.
  4. Pa kontakt: Gdhendja me laser është një proces pa kontakt, që do të thotë se xhami nuk preket fizikisht gjatë procesit të gdhendjes, duke ulur rrezikun e dëmtimit të xhamit.
  5. I personalizueshëm: Gdhendësit me lazer lejojnë një gamë të gjerë mundësish dizajni, duke ju lejuar të krijoni dhurata, çmime ose sinjalistikë me porosi që janë unike dhe të personalizuara.
  6. Me kosto efektive: gdhendësit me lazer CO2 kanë kosto të ulëta mirëmbajtjeje dhe një jetëgjatësi të gjatë, duke i bërë ata një opsion me kosto efektive për gdhendjen e xhamit.
  7. Finizim me cilësi të lartë: gdhendësit me lazer CO2 prodhojnë një përfundim me cilësi të lartë që duket profesional dhe i lëmuar.
  8. Miqësore ndaj mjedisit: Gdhendësit me lazer nuk kërkojnë përdorimin e agjentëve kimikë gravurë, duke e bërë procesin miqësor me mjedisin.
  9. I sigurt: Gdhendja me lazer CO2 është një proces i sigurt pasi nuk përfshin tym ose pluhur toksik, duke e bërë atë të përshtatshëm për përdorim të brendshëm.
  10. Konsistenca: Gdhendësit me lazer prodhojnë rezultate të qëndrueshme, gjë që e bën të lehtë përsëritjen e dizenjove ose produkteve.

 

Laser AEONMakina me lazer co2 mund të presë dhe gdhendë në shumë materiale, si p.shletër, lëkurë, xhami, akrilik, gurimermer,druri, dhe kështu me radhë.