Makinë prerëse lazer me gdhendje Co2 për dru / MDF / Bambu

Co2 Makinë prerëse laser gdhendëse për dru MDF Bamboo

Meqenëse materiali i përpunimit me lazer CO2 me rreze të temperaturës së lartë shkrihet ose oksidohet, për të arritur efektin e prerjes ose gdhendjes.Druri është një material jashtëzakonisht i gjithanshëm dhe përpunohet lehtësisht me lazer,Makinë për gdhendje dhe prerje me lazer Aeon CO2janë më se të afta të përpunojnë edhe objekte druri të madhësive dhe dendësisë së ndryshme.Prerja me lazer mbi drurin dhe produktet e drurit lë një skaj të prerë të djegur, por një gjerësi shumë të vogël të krahut, e cila mund t'u sigurojë operatorëve një furnizim të pakufishëm mundësish.Gdhendja me lazer në produktet e drurit zakonisht me një efekt kafe të errët ose të hapur varet nga shpejtësia dhe fuqia e tij, ngjyra e gdhendjes ndikohet gjithashtu nga vetë materiali dhe fryrja e ajrit.

 

Co2 Makinë prerëse gdhendjeje lazer për dru MDF Bamboo -Gdhendje dhe prerje me lazer në Dru/MDF:

Lojë me bashkim pjesësh figure

Co2 Makinë prerëse me gdhendje lazer për dru MDF Bamboo - Puzzle me bashkim pjesësh figure

Modeli i arkitekturës

Co2 Makinë prerëse laser gdhendëse për dru MDF Bamboo - Model Architecture

Kit model lodrash prej druri

Co2 Makinë prerëse me gdhendje lazer për dru MDF Bamboo - Kit model lodrash prej druri

Punë artizanale

Co2 makinë prerëse gdhendje lazer për dru MDF Bamboo - Micks Flamin Signs Box Small

Çmime dhe suvenire

Co2 Makinë prerëse gdhendjeje lazer për dru MDF Bamboo - Çmime dhe suvenire

Kreativë për dizajn të brendshëm

Co2 Makinë prerëse me laser gdhendjes për dru MDF Bamboo - Internal Design Creatives

Gdhendja e logos së artikujve prej bambuje dhe druri (Tabak frutash/dërrasë për prerje/shkopinj)

Co2 Makinë prerëse gdhendjeje lazer për dru MDF Bambu - Dru / MDF / Bambu

Dekorime për Krishtlindje

 

 

Co2 Makinë prerëse gdhendjeje lazer për dru MDF Bambu - Dru / MDF / Bambu Co2 Makinë prerëse gdhendjeje lazer për dru MDF Bambu -Drurë / MDF / Bambu

Për tymin, edhe Aeon Laser ka një zgjidhje, ne kemi projektuar filtrin tonë të ajrit, për të pastruar ajrin dhe për të na mundësuar përdorimin e Mira në ambiente të mbyllura.Filtri i ajrit është ndërtuar brenda tryezës mbështetëse, përshtatet me makinat tona të serisë Mira.

Co2 Makinë prerëse gdhendjeje lazer për dru MDF Bambu - Dru / MDF / Bambu filtri 2

12 përfitimet e përdorimitnjë makinë prerëse me lazer CO2 për dru, MDF dhe bambu

 1. Saktësia: Gdhendësit me lazer CO2 janë të njohur për saktësinë dhe saktësinë e tyre, të cilat lejojnë dizajne të ndërlikuara dhe detaje të imta që të gdhehen ose priten në sipërfaqen e drurit, MDF-së dhe bambusë.
 2. Shpejtësia: Gdhendësit me lazer CO2 mund të punojnë shpejt, gjë që i bën ata të përshtatshëm për prodhim masiv ose projekte në shkallë të gjerë.Disa makineri gdhendëse prerëse lazer AEON co2 kanë një shpejtësi deri në 2000 mm/s.
 3. Shkathtësia: gdhendësit me lazer CO2 mund të përdoren për të gdhendur ose prerë një gamë të gjerë materialesh, duke përfshirë dru, MDF, bambu, akrilik dhe më shumë.
 4. Pa kontakt: Gdhendja me laser është një proces pa kontakt, që do të thotë se druri, MDF ose bambuja nuk preken fizikisht gjatë procesit të gdhendjes ose prerjes, duke reduktuar rrezikun e dëmtimit të materialit.
 5. I personalizueshëm: Gdhendësit me lazer CO2 lejojnë një gamë të gjerë mundësish dizajni, duke ju lejuar të krijoni produkte me porosi që janë unike dhe të personalizuara.
 6. Me kosto efektive: gdhendësit me lazer CO2 kanë kosto të ulëta mirëmbajtjeje dhe një jetëgjatësi të gjatë, duke i bërë ata një opsion me kosto efektive për gdhendjen dhe prerjen e drurit, MDF-së dhe bambusë.
 7. Finizim me cilësi të lartë: gdhendësit me lazer CO2 prodhojnë një përfundim me cilësi të lartë që duket profesional dhe i lëmuar.
 8. Miqësore ndaj mjedisit: Gdhendësit me lazer nuk kërkojnë përdorimin e agjentëve kimikë gravurë, duke e bërë procesin miqësor me mjedisin.
 9. I sigurt: Gdhendja me lazer CO2 është një proces i sigurt pasi nuk përfshin tym ose pluhur toksik, duke e bërë atë të përshtatshëm për përdorim të brendshëm.
 10. Konsistenca: Gdhendësit me lazer CO2 prodhojnë rezultate të qëndrueshme, gjë që e bën të lehtë përsëritjen e dizenjove ose produkteve.
 11. Aftësia për të prerë materiale më të trasha: Gdhendësit me lazer CO2 mund të presin materiale më të trasha se llojet e tjera të gdhendjeve me lazer, duke i bërë ato të përshtatshme për prerjen dhe gdhendjen e drurit më të trashë, MDF dhe produkteve të bambusë.
 12. Aftësia për të prerë me shpejtësi të lartë: gdhendësit me lazer CO2 mund të presin me shpejtësi të lartë, duke bërë të mundur prerjen e sasive të mëdha të drurit, MDF ose bambu në një periudhë më të shkurtër kohore.
 

Laser AEONMakina me lazer co2 mund të presë dhe gdhendë në shumë materiale, si p.shletër,lëkurë,xhami,akrilik,gurimermer,druri, dhe kështu me radhë.