• factory1
  • factory2
  • grup photo1

Aja Bungah Kanggo Meet 

Aeon Laser  TM

Aeon Laser spesialisasi ing produksi lan ekspor laser CO2 engraving, nglereni lan menehi mesin, serat laser nglereni mesin, laser logam nglereni mesin lan peralatan laser liyane sing gegandhengan. We pengaruh expertise kita kanggo nyedhiyani kita pelanggan karo solusi lengkap kanggo saben aplikasi. We wis akeh taun saka pengalaman ing Manufaktur OEM, produk utama wis liwati EU CE lan AS FDA certification.We bangga kanggo nyedhiyani mesin laser kualitas kanggo pasar global lan bakal nindakake luwih apik lan better.We beda, We mekar , mulane, kita urip!


Tampilan Online Chat!