Нашата фабрика

Нашата фабрика

 

Нашата фабрика се наоѓа во многу убав мал град во близина на Шангај.Сообраќајот е многу удобен, само 1 час возење од аеродромот Хонгчиао.Зградата на фабриката зафаќа 3000 метри квадратни, што може привремено да ги задоволи производните барања.По две години производство, ја донесовме потребната производствена опрема и високотехнолошки инструменти за тестирање.Ние спроведуваме многу строг стандард за контрола на квалитетот за да се осигураме дека секоја машина што ја испорачуваме е со висок квалитет.

компанија

Нашето верување

Ние веруваме дека на современите луѓе им е потребна модерна ласерска машина.

За ласерска машина, безбедна, доверлива, прецизна, силна, моќна е основните барања што мора да се задоволат.Освен тоа,

модерната ласерска машина мора да биде модерна.Тоа не треба да биде само парче ладен метал што седи таму со боја што се лупи и

прави досаден шум.Тоа може да биде парче модерна уметност што го украсува вашето место.Не е нужно прекрасно, едноставно,

доволно е едноставно и чисто.Модерната ласерска машина треба да биде естетска, пријателска за корисниците.Тоа може да биде ваш добар пријател.

кога ти треба да направи нешто, можеш многу лесно да командуваш, а тоа веднаш ќе реагира.

Модерната ласерска машина треба да биде побрза.Мора да биде најдобро што одговара на брзиот ритам на вашиот модерен живот.

Фокусирајте се на деталите:

Малите детали ја прават добрата машина совршена, може да ја уништи добрата машина за секунда ако не се обработи добро.Повеќето кинески производители едноставно ги занемаруваа малите детали.Тие само сакаат да го направат поевтино, поевтино и поевтино и ја изгубија можноста да станат подобри.

нашите фабрички детали 1 (800 px)

Посветивме големо внимание на деталите од почетокот на дизајнот, во процесот на производство до испораката на пакетите.Можеше да видите многу мали детали кои се различни од другите кинески производители на нашите машини, можеше да го почувствувате вниманието на нашиот дизајнер и нашиот став за правење добри машини.