Видео МИРА

Гравирање на гума од серијата MIRA од 40 W

 

60W MIRA9 Сечење на 2mm акрилик

 

MIRA9 Основен преглед и упатства

 

ЕОНМИРА ласеробезбедува максимална брзина до 1200mm/s 5G забрзување,СуперНОВАе уште побрзо 2000mm/s 5G забрзување на брзината!

Паметен компактен дизајн.Чилерот, воздушната помош и вентилаторот се вградени.Многу ефикасен простор.

Бесплатно одржување технологија „CleanPack“.Го намалува одржувањето на системите за движење за најмалку 80%.

Прекинувачот за палење на клучот и панелите за пристап со заклучување на клучот.

 

 

Посетете повеќе серии Мира:https://www.aeonlaser.net/products/mira/