Нашиот тим

Млад и витален тим

 групна фотографија (800 пиксели)

AEON ласердобив многу млад тим кој е полн со виталност.Просечната возраст на целата компанија е 25 години.Сите тие добија бесконечен интерес заласерски машини.Тие се енергични ентузијасти, трпеливи и помагаат, ја сакаат својата работа и се горди на постигнатото AEON Laser.

Сигурна компанија сигурно ќе расте многу брзо.Ве покануваме да ги споделите придобивките од растот, веруваме дека соработката ќе направи добра иднина.

Ќе бидеме идеален деловен партнер на долг рок.Без разлика дали сте краен корисник кој сака да купи сопствени апликации или сте дилер кој сака да биде лидер на локалниот пазар, добредојдени сте да не контактирате!