AEON приказна

AEON приказна

Во 2016 година, г-дин Вен започна трговска компанија, Shanghai Pomelo Laser Technology Co., Ltd во Шангај, нуди да продава кинескиCO2 ласерски машини.Набрзо открил дека евтините кинески ласерски машини со ужасен квалитет го преплавиле светскиот пазар.Дилерите се депресивни поради високата цена по продажбата, а крајните корисници се жалат на лошиот квалитет на Made in China.Но, кога погледнал наоколу, не може да најдемашина за ласерско сечење и гравирањешто ги задоволува барањата за висок квалитет во исто време со цената што може да ја поднесе клиентот.Машините се или прескапи или многу евтини, но многу слаб квалитет.И понатаму, дизајните на машините се прилично стари, повеќето од моделите се продаваа повеќе од 10 години без никакви промени.Така, тој одлучил да дизајнира подобра машина по прифатлива цена.

помело ласер 1

логото

 

За среќа, тој работеше во фабрика за ласерски машини повеќе од 10 години и имаше богато искуствоco2 машина за ласерско сечење и гравирање.

покритие

Тој ги собра недостатоците на сителасерски машининиз целиот свет и редизајнирајте ја машината за да се справи со тековните трендови на пазарот.По околу два месеци деноноќна работа, првиот модел на машина од серијата „Сè во едно Мира“ наскоро ќе биде претставен на пазарот.И се покажа како многу успешен, има огромна побарувачка за ваков вид на машина.Тој основаше фабрика во Сужоу на почетокот на 2017 година и ја нарече Suzhou AEON Laser Technology Co., Ltd. Со напор на инженерите и дистрибутерите, AEON Laser реагираше на повратните информации на пазарот и често ги надградуваше машините за да ги направи подобри и подобро.За само две години станува ѕвезда во подем во овој бизнис.