За нас

Компанијата AEON - aeonlaser.net

Кои сме ние?Во што веруваме?

Долго пред Suzhou AEON Laser Technology Co., Ltd да започне своја сопствена фабрика за производствомашина за ласерско гравирање и сечење, машина за обележување со ласерски влакна во 2017 година, оваа индустрија веќе се смета за пазар на црвено море.Евтините кинески ласерски машини со страшен квалитет го преплавија светот.Дилерите се во депресија поради нискиот профит, а крајните корисници се жалат на лошиот квалитет на Made in China.Но, кога корисниците погледнаа наоколу, не можат да најдат ниту една ласерска машина која ги задоволува нивните барања за висок квалитет во исто време со цената што може да ја поднесат.

AEON ласерштотуку родена во нејзино време.Ги собравме недостатоците на сите ласерски машини ширум светот и самите ја редизајниравме машината за да се справиме со тековните трендови на пазарот.Првиот модел на машината од серијата „Сè во едно Мира“ наскоро е претставен на пазарот.И се покажа како многу успешна.Со напорите на инженерите и дистрибутерите, ние реагираме на повратните информации на пазарот и често ги надградуваме машините за да ги направиме подобри и подобри.AEON Laser наскоро станува ѕвезда во подем во овој бизнис.Горди сме што обезбедуваме ласерски машини со највисок квалитет на глобалниот пазар и ќе работиме се подобро и подобро.

Ние сме различни, ние еволуираме, затоа, преживуваме!

Модерна ласерска машина, ја даваме дефиницијата

Ние веруваме дека на современите луѓе им е потребна модерна ласерска машина.

За ласерска машина, безбедни, сигурни, прецизни, силни, моќни се основните барања што мора да се задоволат.Освен тоа,модерната ласерска машина мора да биде модерна.Тоа не треба да биде само парче ладен метал што седи таму со боја што се лупи и

прави досаден шум.Тоа може да биде парче модерна уметност што го украсува вашето место.Не е нужно прекрасно, едноставно,

доволно е едноставно и чисто.Модерната ласерска машина треба да биде естетска, пријателска за корисниците.Тоа може да биде ваш добар пријател.

кога ти треба да направи нешто, можеш многу лесно да командуваш, а тоа веднаш ќе реагира.

Модерната ласерска машина треба да биде побрза.Мора да биде најдобро што одговара на брзиот ритам на вашиот модерен живот.

Aeon Ласерска машина за сечење Десктоп ласерска машина Mira Plus 7045 Laser Engraver for Acrylic ABS MDF 40w 60w 80w
gy4
gy4
gy5

Добриот дизајн е клучот.

Се што ви треба е добар дизајн откако ќе ги сфатите проблемите и ќе решите да бидете подобри.Како што вели една кинеска поговорка: Потребни се 10 години за да се изостри мечот, за добар дизајн треба многу долго време на акумулација на искуство, а исто така му треба само блесок на инспирација.Тимот на AEON Laser Design случајно ги доби сите.Дизајнерот на AEON Laser доби 10 годишно искуство во оваа индустрија.Со речиси два месеци работа и дење и ноќе, и бројни дискусии и расправии, конечниот исход е трогателен, луѓето го сакаат тоа.

Детали, детали, сепак детали...

 Малите детали ја прават добрата машина совршена, може да ја уништи добрата машина за секунда ако не се обработи добро.Повеќето кинески производители едноставно ги занемаруваа малите детали.Тие само сакаат да го направат поевтино, поевтино и поевтино и ја изгубија можноста да станат подобри.

Посветивме големо внимание на деталите од почетокот на дизајнот, во процесот на производство до испораката на пакетите.Можеше да видите многу мали детали кои се различни од другите кинески производители на нашите машини, можеше да го почувствувате вниманието на нашиот дизајнер и нашиот став за правење добри машини.

Млад и витален тим

 AEON ласердобив многу млад тим кој е полн со виталност.Просечната возраст на целата компанија е 25 години.Сите тие добија бесконечен интерес за ласерските машини.Тие се енергични ентузијасти, трпеливи и помагаат, ја сакаат својата работа и се горди на постигнатото AEON Laser.

Сигурна компанија сигурно ќе расте многу брзо.Ве покануваме да ги споделите придобивките од растот, веруваме дека соработката ќе направи добра иднина.

Ќе бидеме идеален деловен партнер на долг рок.Без разлика дали сте краен корисник кој сака да купи сопствени апликации или сте дилер кој сака да биде лидер на локалниот пазар, добредојдени сте да не контактирате!

 

Дизајн
%
Развој
%
Стратегија
%

Расте со AEON ласер