bizhuteri

bizhuteri

Gdhendje-bizhuteri

Kur bëhen bizhuteri, tani përdoren shumë materiale të ndryshme, veçanërisht metale dhe lidhje të çmuara.Tradicionalisht, industria ka përdorur një sërë metodash si gdhendje (prodhimi mekanik) ose gravurë.Në të kaluarën, një arsye e rëndësishme për të bërë futje ari në vepra të shtrenjta ishte personalizimi i tyre ose shtimi i mbishkrimeve domethënëse.Sot, dizajni kreativ i bizhuterive, duke përfshirë edhe fushën e bizhuterive të modës, po bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm.Me teknologjinë lazer mund të përdoren metale të çmuara si metalet lazer dhe të gjitha metalet e tjera.

 NicePng_double-heart-png_7672837

Më poshtë janë vetëm disa avantazhe të makinave të prerjes me lazer në krahasim me metodat tradicionale të prerjes:

Shtrembërim minimal në pjesë për shkak të një zone të vogël të prekur nga nxehtësia

Prerje e ndërlikuar e pjesëve

Gjerësia e ngushtë e krahëve

Përsëritshmëri shumë e lartë

 Melanie-Lynn-Design-1-Unique-Druri-Bizhuteri-Beaded-Laser-Cut-Bambu-With-Agate

Me një sistem prerjeje lazer ju lehtë mund të krijoni modele komplekse prerjeje për modelet tuaja të bizhuterive:

 Emri-Rrathë-Gdhendje-Laser-Gdhendje-Tunxh-Bizhuteri-NYC

Monogramet e ndërlidhura

Monograme rrethore

Necklaces Emri

Necklaces Emri

Modele Komplekse me porosi

Making-Jewelry-14-Wood-Jewelry-1024x512 alison

Varëse & Charms

Modele të ndërlikuara

Pjesë të personalizuara të një lloji

Laser-Prerje-Bizhuteri-Stil-Moda-Më e fundit