Tapeti

Tapeti

6-Faqja kryesore-Banimi-Qilimi

Qilim i përdorur gjerësisht në rezidenciale, hotele, stadiume, sallat e ekspozitës, automjete, anije, avionë dhe mbulesa të tjera dyshemeje, ka ulje të zhurmës, izolim termik dhe efekt dekorativ.

Tapeti tradicional përdoret përgjithësisht me prerje manuale, me prerje elektrike ose me prerje.Shpejtësia e prerjes për punëtorët është relativisht e ngadaltë, saktësia e prerjes nuk mund të garantohet, shpesh kanë nevojë për prerje të dytë, kanë më shumë materiale të mbeturinave;përdorni prerje elektrike, shpejtësia e prerjes është e shpejtë, por në grafikë komplekse qoshet e prerjes, për shkak të kufizimeve nga lakimi i palosjes, shpesh kanë defekte ose nuk mund të priten dhe kanë lehtësisht mjekër.Duke përdorur prerjen me diapa, ajo duhet të bëjë kallëpin në fillim, megjithëse shpejtësia e prerjes është e shpejtë, për vizionin e ri, duhet të bëjë kallëpin e ri, kishte kosto të larta për prodhimin e mykut, cikli të gjatë, kosto të larta mirëmbajtjeje.

IMG_1643_1_530x@2x

Prerja me lazer është përpunim termik pa kontakt, klientët thjesht ngarkojnë tapetin në platformën e punës, sistemi lazer do të jetë i prerë sipas modelit të projektuar, forma më komplekse mund të priten lehtësisht.Në shumë raste, prerja me lazer për qilima sintetike nuk kishte pothuajse asnjë anë të koks, buza mund të mbyllet automatikisht, për të shmangur problemin e mjekrës së skajit.Shumë klientë përdorën makinën tonë të prerjes me lazer për të prerë tapetin për makina, avionë dhe tapetin për prerjen e dyerve, të gjithë kanë përfituar nga kjo.Për më tepër, aplikimi i teknologjisë lazer ka hapur kategori të reja për industrinë e qilimave, përkatësisht qilim të gdhendur dhe qilim, produktet e diferencuara të qilimave janë bërë produktet më të zakonshme, ato priten mirë nga konsumatorët.