Veturat e brendshme

Pjesa e brendshme e makinave 

Makina-«-feature-image1-866x487

Në pjesën e brendshme të automobilave (kryesisht mbulesat e sediljeve të makinave, qilimat e makinave, airbag, etj.) zonat e prodhimit, veçanërisht prodhimi i jastëkëve të makinave, metoda kryesore e prerjes për prerjen kompjuterike dhe prerjen manuale.Meqenëse çmimi i shtratit të prerjes kompjuterike është shumë i lartë (çmimi më i ulët është më shumë se 1 milion juanë), shumë më tepër se fuqia e përgjithshme blerëse e ndërmarrjeve prodhuese dhe prerja e vështirë për t'u personalizuar, kështu që më shumë kompani ende përdorin prerje manuale.Por makina lazer Aeon është një zgjedhje e shkëlqyer.

Pas përdorimit të makinës prerëse me lazer AEON, koha që një makinë të presë një grup sediljesh reduktohet në 20 minuta.Me përdorimin e sistemit inteligjent të radhitjes, humbja materiale gjithashtu zvogëlohet shumë dhe eliminon koston e punës së prerë me dorë, kështu që kostoja zvogëlohet shumë.E shoqëruar me aplikimin e sistemit të ushqyerjes automatike, duke bërë që efikasiteti i prodhimit të rritet me një të tretën.Ndërsa versioni i softuerit të integruar, duke bërë një version të versionit të lehtë për t'u ndryshuar, struktura e produktit është pasuruar shumë, produkte të reja shfaqen në një rrjedhë të pafundme;Në këtë proces, prerja me lazer, shpimi, gdhendja dhe integrimi i teknologjisë së tjera inovative që rritën shumë produktet me vlerë të shtuar dhe çuan teknologjinë e përpunimit të brendshëm të automobilave të modës së re, përtëritjen e shpejtë të ndërmarrjeve.

5-Llojet-Tapiceri-Makinash-dhe-Si-Të-Të-Pastroni-Ato