Barkodi

Barkodi

laser-marking-on-parts-numbers-barcodes_product_slide

Gdhendni me lazer barkodet, numrat serialë dhe logot tuaja me një sistem AEON Laser.Kodet e linjës dhe 2D, si numrat serialë, përdoren tashmë në shumicën e industrive, të tilla si (p.sh. industria e automobilave, teknologjia mjekësore ose industria elektronike), me qëllim që produktet ose pjesët individuale të gjurmohen.Kodet (kryesisht matrica e të dhënave ose barkodet) përmbajnë informacion në lidhje me vetitë e pjesëve, të dhënat e prodhimit, numrat e grupeve dhe shumë më tepër.Shenjat e tilla të komponentëve duhet të jenë të lexueshme në mënyrë të thjeshtë dhe pjesërisht edhe në mënyrë elektronike dhe të kenë një qëndrueshmëri të qëndrueshme.Këtu, shënjimi me lazer provon të jetë një mjet fleksibël dhe universal për një shumëllojshmëri të gjerë materialesh, formash dhe madhësish, si dhe përpunimin e të dhënave dinamike dhe në ndryshim.Pjesët shënohen me lazer me shpejtësinë më të lartë dhe saktësinë absolute, ndërsa konsumimi është minimal.

Sistemet tona lazer me fibra gdhendin ose shënojnë drejtpërdrejt çdo metal të zhveshur ose të veshur, duke përfshirë çelik inox, çeliku për vegla, tunxh, titan, alumin dhe shumë më tepër, duke ju lejuar të krijoni një sërë llojesh markash në asnjë kohë!Pavarësisht nëse gdhendni një pjesë në një kohë ose një tabelë plot me komponentë, me procesin e tij të thjeshtë të konfigurimit dhe aftësitë e saktë të shënimit, një lazer me fibra është një zgjedhje ideale për gdhendjen e barkodit me porosi.

20190726174255

Me makinën e prodhimit të fibrave, mund të gdhendni pothuajse në çdo metal.duke përfshirë çelik inox, çelik për vegla makine, tunxh, fibër karboni dhe më shumë.