Кожа / СТП

Ласерски гравер за секач за кожа/PU

Ласерски гравер за секач за кожа/PU

Кожата најчесто се користи во модата (чевли, чанти, облека, итн.) и производи за мебел, исто така е прекрасен материјал заСО2 ласерско сечење и гравирање, Еон ласер Мираи Nova серијата може и да гравира и да сече вистинска кожа и PU.Со ефект на гравирање во светло-кафеава боја и темно кафеава/црна боја на најсовремената страна, изберете светла кожа како бела, светло-беж, кафеава или светло-кафеава ќе ви помогне да добиете добар резултат на гравирање со контраст.

Ласерски гравер за секач за кожа/PU апликација:

Ласерски гравер за секач за кожа/PU - ласерско гравирање-кожа-книга-25д

 

Ласерски гравер за секач за кожа/PU

Ласерски гравер за секач за кожа/PU - чевларство

Ласерски секач за гравер за кожа/PU - Rieker_D1918_42Steel_1

Ласерски гравер за секач за кожа/PU - кожни чанти

Ласерски гравер за секач за кожа/PU - кожна чанта

Ласерски гравер за секач за кожа/PU - кожен мебел

Ласерски гравер за секач за кожа/PU - кожен мебел

Ласерски гравер за секач за кожа/PU - Додаток за облека

Ласерски гравер за секач за кожа/PU - Додаток за облека Ласерски гравер за секач за кожа/PU - додаток за облека1

Подарок и сувенир

IMG_3695_1024x1024 Ласерски гравер за секач за кожа/PU - паричник

 

AEON ласерCo2 ласерската машина може да сече и гравира на многу материјали, какохартија,кожа,стакло,акрилик,камен, мермер,дрво, и така натаму.