Makina më e mirë prerëse lazer druri

 

Makina prerëse me lazer druri BEST


Makina prerëse me lazer druri BEST

 

Makinë prerëse dhe gdhendjeje AEON, do ta bëjë procedurën tuaj të punës më të lehtë dhe më të shpejtë.Me ndihmën e vetëm një makine Aeon, mund të bëni prerjen, gdhendjen ose shënjimin në dru me një kthesë pa ndihmën e makinerive të tjera.

Prerja dhe gdhendja e drurit janë dy nga aplikacionet më të njohura për lazerin, sepse ato mund të përfshijnë shumë projekte të ndryshme.Nga dollapët te kornizat e fotografive te dorezat e thikës,Laser AEONsistemet përdoren pothuajse në çdo kategori të përpunimit të drurit që do të hasni.Pavarësisht nëse jeni duke punuar me drurë të fortë, rimeso, inlays, MDF, kompensatë, arre, alder ose qershi, ju mund të gdhendni imazhe mahnitëse të ndërlikuara me një sistem lazer.

Prerja e fletëve të drurit në forma të ndryshme dhe gjatësi të ndryshme është vetëm një copë tortë me ndihmën e makinës sonë të prerjes me lazer.Dizajni ynë i veçantë i derës së kalimit do t'ju ndihmojë të përballeni me materialet e gjata të darkës.ju mund të prisni gjatësinë e pakufizuar të drurit edhe pa një makinë të madhe.

Makina prerëse me lazer druri BEST

Kur ju duhet të shtoni disa dekorime në produktet tuaja prej druri si p.shkorniza fotografish prej druri, kuti druri, krehër druri ose dyer druri, tonaPrerës lazer AEONdo të kthehet në një makinë gdhendjeje lazer druri për t'ju ndihmuar.Është shumë e lehtë dhe e përshtatshme për të gdhendur logot, imazhet personale dhe tekstet tuaja në produktet tuaja prej druri duke përdorur një makinë gdhendjeje me lazer AEON.

Falë makinës me lazer, nuk keni nevojë të ndani në dy pjesë gdhendjen me lazer të drurit dhe prerjen me lazer të drurit.tani mund t'i kryeni këto dy punë të ndryshme vetëm në një kthesë!Gjithashtu, gdhendja 3D mund të arrihet tani!

 Aeonlaser.netofronMakina më e mirë prerëse lazer druri

Makina më e mirë prerëse lazer druri -Seria Desktop Mira: Të gjitha në një dhe dizajn modern, shpejtësi e shpejtë e gdhendjes deri në 1200 mm/s, dizajn i pastër paketimi, tavolinë pune me teh të dyfishtë + huall mjalti, fokus automatik wifi i integruar, kamerë CCD dhe shumë më tepër......

Mini Hobby DIY MIRA 5 Prerës me lazer për desktop: 500mm*300mmzona e punës,30W 60Wfuqi lazer

Lazer MIRA 7: 700mm*450mmzona e punës,60W/80W/RF30W

Lazer MIRA 9: 900mm*600mmzona e punës,60W/80W/100W/RF30W/RF50W

Specifikimet teknike tëMIRA 5/MIRA 7/MIRA 9

MIRA7 MIRA9
Zona e Punës 700*450 mm (17 3/4" x 27 1/2") 900*600 mm (23 5/8" x 35 1/2")
Madhësia e makinës 1106mm*883mm*543mm (43 1/2″ x 34 3/4″ x 20 5/8″) 1306 mm*1037 mm*555 mm (51 3/8" x 40 3/4" x 21 1/8")
Pesha e makinës 392 paund.(178 kg) 502 paund.(228 kg)
Tavoline pune Huall mjalti + Teh Huall mjalti + Teh
Lloji i ftohjes Ftohës uji me ftohje me ventilator (3000). Ftohës uji me kompresim avulli (5000).
Lloji i tubit lazer tub qelqi C02 tub qelqi C02
Fuqia lazer 60W/80W/RF30W 60W/80W/100W/RF30W/RF50W
Udhëtimi Z-Axis 150 mm (5 7/8”)
Ndihma ajrore Pompë ajri e integruar 105 W
Fryrësi Ventilator i integruar 330 W
Tensioni i hyrjes 120V AC Njëfazor
Fuqi e vlerësuar 1200 W
Shpejtësia e gdhendjes 0-1200 mm/sekondë (0 - 47 ¹/₄"/sekondë)
Shpejtësia e prerjes 0-680 mm/sekondë (0 - 26 49/₆4"/sekondë)
Trashësia e prerjes 0-20 mm (varet nga materiale të ndryshme)
Shpejtësia maksimale e përshpejtimit 5G
Kontrolli optik me lazer 0-100% Vendosur nga softueri
Madhësia minimale e gdhendjes Madhësia minimale e shkronjave 1,0 mm x 1,0 mm (Shkronja angleze) 2,0 mm*2,0 mm (karakter kinez)
Saktësia maksimale e skanimit 1000 DPI
Saktësia e vendndodhjes <=0,01 mm
Pozicionimi i pikave të kuqe Lloji i kombinatorit
WIFI i integruar Të përfshira
Fokusimi automatik Të përfshira
Software për gdhendje RD punon/LightBurn
Formati grafik i mbështetur AI/PDF/SC/DXF/HPGL/PLT/RD/SCPRO2/SVG/LBRN/BMP/JPG/JPEG/PNG/GIF/TIF/TIFF/TGA
Software i pajtueshëm CorelDraw/Photoshop/AutoCAD/Të gjitha llojet e programeve të qëndisjes
Shtesa Rrotullues me rul, Chuck rrotullues, qëndrim, Nxjerrës tymi, telekomandë, Kamera

Makina më e mirë prerëse lazer druri -Më të rejatNova Super Series: Dizajni i paketës super të pastër, RF metalik dhe DC nga qelqi në një makinë, Ndërrimi i burimit pa probleme, shpejtësia e skanimit deri në 2000 mm/sekondë, Fokusimi automatik i integruar, ftohësi dhe ventilatori i integruar 5200, tastiera e përmirësuar Ruida.

Nova10 Super:i madh1000mm*700mmzona e punës,80 W/100 WTub qelqi CO2 +RF30W/60WTub metalik

Nova14 Super: i madh1400mm*900mmzona e punës,100 W/130 WTub qelqi CO2 +RF30W/60WTub metalik

NOVA16 Super: i madh1600mm*1000mmzona e punës,130 W/150 WTub qelqi CO2 + Tub metalik RF30W/60W

Specifikimet teknike tëNova Super

Super10 Super14 Super16
Zona e Punës 1000*700 mm (39 3/8" x 27 9/16") 1400*900 mm (39 3/8" x 27 9/16") 1600*1000 mm (62 63/64" x 39 3/8")
Madhësia e makinës 1500*1210*1025 mm (59 1/16" x 47 41/64" x 40 23/64") 1900*1410*1025 mm (74 51/64" x 55 33/64" x40 23/64" ) 2100*1510*1025 mm ( 82 43/64" x 59 29/64" x 40 23/64" )
Pesha e makinës 1000 lb (450 kg) 1150 lb (520 kg) 1370 lb (620 kg)
Tavoline pune Huall mjalti + Teh Huall mjalti + Teh Huall mjalti + Teh
Lloji i ftohjes ftohje me ujë Ftohja me ujë Ftohja me ujë
Fuqia lazer Tub qelqi 80W/100W CO2 + Tub metalik RF30W/60W Tub qelqi 100W/130W CO2 + Tub metalik RF30W/60W Tub qelqi 130W/150W CO2 + Tub metalik RF30W/60W
Elektrik Lart&Poshtë 200 mm (7 7/8") i rregullueshëm
Ndihma ajrore Pompë ajri e integruar 105 W
Fryrësi Ventilator i integruar i shkarkimit Super10 330W, Ventilator i integruar Super14,16 550W
Ftohja Ftohës uji i integruar Super10 5000, Ftohësi i integruar Super14,16 5200
Tensioni i hyrjes 220V AC 50Hz/110V AC 60Hz
Shpejtësia e gdhendjes 2000 mm/s (47 1/4"/S)
Shpejtësia e prerjes 800 mm/s (31 1/2 "/S)
Trashësia e prerjes 0-30 mm (varet nga materiale të ndryshme)
Shpejtësia maksimale e përshpejtimit 5G
Kontrolli optik me lazer 0-100% Vendosur nga softueri
Madhësia minimale e gdhendjes Madhësia minimale e shkronjave 1,0 mm x 1,0 mm (Shkronja angleze) 2,0 mm*2,0 mm (karakter kinez)
Saktësia maksimale e skanimit 1000 DPI
Saktësia e vendndodhjes <=0.01
Pozicionimi i pikave të kuqe po
WIFI i integruar Fakultative
Fokusimi automatik Fokus automatik i integruar
Software për gdhendje RDWorks/LightBurn
Formati grafik i mbështetur AI/PDF/SC/DXF/HPGL/PLT/RD/SCPRO2/SVG/LBRN/BMP/JPG/JPEG/PNG/GIF/TIF/TIFF/TGA
Software i pajtueshëm CorelDraw/Photoshop/AutoCAD/Të gjitha llojet e programeve të qëndisjes

 

Aeonlaser.netjo vetëm që ofron makinën e nivelit fillestarMira 5, Shpejtësia komerciale e gdhendjes me shpejtësi të lartë 2000mm/sNova Super10/14/16me tuba lazer të dyfishtë dhe një zonë të madhe pune përprerje dhe gdhendje me lazer druri.Jo vetëm që ju jep efikasitetin dhe gdhendjen dhe prerjen me lazer me saktësi të lartë, por edhe shërbimin më të mirë pas shitjes.

 

 

Këtu janë disa mostra prerëse lazer druri