Media filtruese

Media filtruese

Çarçafë tendë rezistente ndaj shiut blu e errët me pika shiu në mëngjes

Filtrimi është një proces i rëndësishëm i kontrollit mjedisor dhe të sigurisë.Nga ndarja industriale gaz-ngurtë, ndarja gaz-lëng, ndarja e ngurtë-lëng, ndarja e ngurtë-ngurtë, deri te pastrimi ditor i ajrit dhe pastrimi i ujit të pajisjeve shtëpiake, filtrimi është bërë gjithnjë e më i gjerë.Aplikoni në shumë rajone.Aplikime specifike si termocentralet, fabrikat e çelikut, fabrikat e çimentos, etj., industria e tekstilit dhe veshjeve, filtrimi i ajrit, trajtimi i ujërave të zeza, filtrimi dhe kristalizimi kimik, ajri i industrisë së automobilave, filtrat e vajit dhe kondicionerët shtëpiake, fshesat me korrent, etj.najloni

Materialet kryesore të filtrit janë materialet fibër, pëlhura të endura dhe materiale metalike, veçanërisht materialet fibrash më të përdorura, kryesisht pambuku, leshi, liri, mëndafshi, viskoza, polipropileni, najloni, poliesteri, akriliku, nitrili, fibra sintetike, etj.Dhe fibra qelqi, fibra qeramike, fibra metalike dhe të ngjashme.

Pëlhurë poliestër Etiketë e veshjeve me udhëzime për larjen e rrobave

Makinat e prerjes me lazer janë më të shpejta dhe më efikase se metodat tradicionale.Mund të presë çdo lloj forme në të njëjtën kohë.Vetëm një hap për ta arritur atë dhe nuk ka nevojë për të ripunuar.Makineritë e reja ju ndihmojnë të kurseni kohë, kurseni materiale dhe kurseni hapësirë!