6 faktorë që duhet të dini përpara se të blini një makinë gdhendjeje dhe prerjeje lazer

Marrja e vendimeve është gjithmonë shumë e vështirë.Kur doni të blini diçka që nuk e dini dhe duhet të shpenzoni një shumë të madhe parash, është më e vështirë.Epo, zgjedhja e një makine për gdhendje dhe prerje me lazer është edhe më e vështirë.Këtu janë6 faktorë që duhet të dini përpara se të blini një makinë gdhendjeje dhe prerjeje lazer.

1.Madhësia e punës që ju nevojitet- 6 faktorë që duhet të dini përpara se të blini një makinë gdhendjeje dhe prerjeje lazer

Gdhendësi me lazer ose prestar mori madhësi të ndryshme.Zonat tipike të punës janë: 300 * 200 mm / 400 mm * 300 mm / 500 * 300 mm / 600 * 400 mm / 700 * 500 mm / 900 * 600 mm / 1000 * 700 mm / 1200 * 900 mm / 1300 * 900 mm / 100 mm nëse ju thashë. shitësi, 5030/7050/9060/1390 etj, ata do ta dinë se çfarë madhësie ju nevojitet.Madhësia e punës që ju nevojitet përcaktohet nga madhësia e materialit që do të preni ose gdhendni.Matni materialet me të cilat punoni më së shumti dhe mbani mend, kurrë nuk gaboni me një madhësi më të madhe.

zona e punës

2. Fuqia lazer që ju nevojitet -6 faktorë që duhet të dini përpara se të blini një makinë gdhendjeje dhe prerjeje lazer

I referohet fuqisë së tubit lazer.Tubi lazer është thelbi i një makinerie lazer.Fuqitë tipike lazer janë 40W/50W/60W/80W/90W/100W/130W/150W.Varet nga materialet që dëshironi të prisni dhe cila është trashësia e materialit tuaj.Gjithashtu, varet nga shpejtësia që dëshironi të shkurtoni.Nëse dëshironi të prisni më shpejt në materiale me të njëjtën trashësi, fuqia më e lartë do t'ju ndihmojë ta kuptoni këtë.Normalisht, makina me përmasa të vogla do të instalojë vetëm tuba më të vegjël të energjisë, pasi tubi lazer duhet të jetë një gjatësi të caktuar për të arritur në një fuqi të caktuar.Nëse është shumë i shkurtër, nuk mund të arrijë një fuqi më të lartë.Nëse nuk jeni të sigurt se sa fuqi lazer ju nevojitet, mund t'i tregoni shitësit emrin dhe trashësinë e materialit, ata do t'ju rekomandojnë ato të përshtatshmet.

lasertube

 

lasertube_aeonlaser.net

 

Marrëdhënia midis gjatësisë së tubit lazer dhe fuqisë:

 

Model

Fuqia e vlerësuar (w)

Fuqia maksimale (w)

Gjatësia (mm)

Diametri (mm)

50 w

50

50-70

800

50

60 w

60

60-80

1200

50

70 vat

60

60-80

1250

55

80 w

80

80-110

1600

60

90 w

90

90-100

1250

80

100 w

100

100-130

1450

80

130 w

130

130-150

1650

80

150 w

150

150-180

1850

80

SHËNIM: Prodhues i ndryshëm prodhon tub lazer me fuqi maksimale të ndryshme dhe gjatësi të ndryshme

 

3.Hapësira që keni për të vendosur makinën -6 faktorë që duhet të dini përpara se të blini një makinë gdhendjeje dhe prerjeje lazer

Nëse keni shumë hapësirë ​​për të vendosur makinën e gdhendjes dhe prerjes me lazer, merrni gjithmonë një më të madhe, së shpejti do të jeni të varur nga makina dhe do të dëshironi të bëni disa projekte më të mëdha.Së pari mund të merrni një dimension të makinës që do të blini dhe të matni hapësirën ku dëshironi të instaloni makinën.Mos u besoni fotove, makina mund të jetë e madhe kur e shihni realisht.

Ju lutemi sigurohuni që të merrni madhësinë, gjatësinë, gjerësinë dhe lartësinë e makinerive.

AEON Laser ofron makineri desktop dhe makineri komerciale.

Makinë për gdhendje dhe prerje me lazer co2 në desktop -Seria MIRA

Lazeri AEON MIRA siguron shpejtësi maksimale deri në 1200 mm/s, përshpejtim 5G

*Dizajn i zgjuar kompakt.Ftohësi, asistenca e ajrit, ventilatori janë të gjitha të integruara.Mjaft efikas në hapësirë.

*Niveli i produktit lazer të klasës 1.Më të sigurt se të tjerët.

* Mirëmbajtje falas Teknologjia "CleanPack".Redukton mirëmbajtjen e sistemeve të lëvizjes me të paktën 80%

MAKINË LAZER DHE PRERËSE MIRA MAKINË ME LAZER PËR TOP

Model MIRA5 MIRA7 MIRA9
Zona e Punës 500*300 mm 700*450 mm 900*600 mm
Tub lazer 40 W (Standard), 60 W (me zgjatues tubi) 60W/80W/RF30W 60W/80W/100W/RF30W/RF50W
Z Lartësia e boshtit 120 mm e rregullueshme 150 mm e rregullueshme 150 mm e rregullueshme
Ndihma ajrore Pompë ajri e integruar 18 W Pompë ajri e integruar 105 W Pompë ajri e integruar 105 W
Ftohja Pompë uji e integruar 34 W Ftohës uji me ftohje me ventilator (3000). Ftohës uji me kompresim avulli (5000).
Dimensioni i makinës 900mm*710mm*430mm 1106mm*883mm*543mm 1306mm*1037mm*555mm
Pesha neto e makinës 105 kg 128 kg 208 kg

 

4.Buxheti -6 faktorë që duhet të dini përpara se të blini një makinë gdhendjeje dhe prerjeje lazer

Sigurisht, sa para planifikoni të shpenzoni është shumë e rëndësishme.Varet nga klasa e makinerive që dëshironi.Ka çmime të lira të makinerive nga 300 usd në 50000 usd.Paratë gjithmonë kanë rëndësi.

5.Projektet që dëshironi të bëni -6 faktorë që duhet të dini përpara se të blini një makinë gdhendjeje dhe prerjeje lazer

Nëse dëshironi të shkurtoni më shumë, keni nevojë për një lazer me fuqi më të lartë dhe madhësi të madhe, shpejtësia e lëvizjes nuk do të jetë aq e rëndësishme.Nëse gdhendni më shumë, shpejtësia e makinës do të jetë më e rëndësishme.Sigurisht, njerëzit gjithmonë duan të marrin punët bëhen më shpejt, që do të thotë kohë dhe para.Ka edhe makina që janë kujdesur si për gdhendjen ashtu edhe për prerjen, si makinat AEON Laser MIRA dhe NOVA.

6.Biznes apo hobi -6 faktorë që duhet të dini përpara se të blini një makinë gdhendjeje dhe prerjeje lazer

Nëse thjesht dëshironi të mësoni diçka dhe si një makinë hobi, merrni një K40 kineze të lirë.Ky do të jetë një mësues i mirë për ju.Por jini të përgatitur të mësoni gjithashtu se si ta rregulloni atë, LOL.Nëse dëshironi të bëni biznes, blini një makineri të markës komerciale, zgjidhni një shitës të mirë me reputacion që ofron shërbim të shkëlqyer pas shitjes.AEON Laser ofron të gjitha llojet e makinerive të gdhendjes dhe prerjes me lazer CO2, nga makineritë hobi deri tek ato komerciale me cilësi të lartë.Kontrolloni me shitësin ose shpërndarësin e tyre, nuk do të gaboni kurrë.

Së fundmi, një lazer është një mjet energjik tërheqës për biznesin ose punën tuaj, dhe është gjithashtu i rrezikshëm, siguria është gjithmonë e rëndësishme.Ai digjet lehtë ose digjet.Rrezatimi dhe gazi toksik gjithashtu nuk mund të anashkalohen.

Sigurohuni që të keni parasysh se makina që zgjidhni ka pajisje të mjaftueshme sigurie dhe merrni parasysh se ku do të nxirrni gazin toksik.Nëse është e nevojshme, blini një nxjerrës tymi me të.

AEON ofron sigurinë profesionale

1. Çelësi kryesor i rrymës ështëlloji i kyçjes së çelësit, i cili parandalon makinerinë nga personat e paautorizuar që e përdorin makinën.

2. Kutia e urgjencës (Në rast urgjence, thjesht shtypni butonin atëherë makina do të ndalojë së punuari.)

 

Këto janë6 faktorë që duhet të dini përpara se të blini një makinë gdhendjeje dhe prerjeje lazer.AEON Laser ofron lloje të makinerive të gdhendjes dhe prerjes me lazer co2 me cilësi të lartë, nga hobi deri te ato komerciale, me shpejtësi më të madhe, shërbimin më të mirë pas shitjes.Sipas udhëzuesit të blerjes për të zgjedhur atë të përsosur për nevojën tuaj.


Koha e postimit: Dhjetor-24-2021