AEON LASER Присуствувајте на Шангај SIGN CHINA Expo 2018

SIGN CHINA 2018 се одржа од 19 до 21 септември во Шангај Нов меѓународен изложбен центар (SNIEC Шангај).Тоа беше наречено „Оскар“ серија настани на глобалната индустрија за знаци.Со цел да обезбеди добри ласерски машини за повеќе клиенти, AEON Laser ве запознава таму.

За среќа, машините на AEON се популарни кај клиентите како што замислуваме.Повеќето луѓе се привлечени од неговиот прекрасен изглед на прв поглед, а потоа застануваат пред машините.Тогаш тие беа убедени во вистинската работа и брзина на машините AEON.
слика 1

Машините се подготвени.
слика 2

Еден од нашите продавачи прави детални фотографии од нашата најнова MIRA9060.Секоја година обезбедуваме нова дизајнерска машина која е УНИКАТНА низ целиот свет, за да ја задржиме конкурентноста на нашиот агент.
слика 3

Клиентите разговараат за работните детали со нас.
слика4

слика 3

Нашиот дистрибутер, исто така, нашиот најдобар пријател, г-дин Гери, ни помага да им ги претставиме машините на нашите клиенти од Тајланд бидејќи во тоа време сме зафатени.Ви благодариме за неговата помош!
слика 6

Машината е гравирање на двојна ABS плоча.Со максимална брзина од 1200 mm/s, точноста на гравирање го задржува својот најдобар ефект кога се врши максимална површина на гравирање.
AEON ги задржува целите да им обезбеди на повеќе луѓе подобри ласерски машини во наредните денови!Со нетрпение очекувам да се видиме следниот пат!


Време на објавување: 19-ти април 2019 година