6 Најдобра машина за ласерско гравирање на дрво од AEONLASER

AEON LASER нуди видови на висок квалитетмашина за ласерско гравирање на дрво.Секој знае дека ласерските машини може да се користат за сечење и гравирање на дрво.Денес ќе ви покажам6 Најдобра машина за ласерско гравирање за дрвоод AEONLASER, што ќе ви помогне да донесете информирана одлука при изборот на вистинската за вас.

Ако се подготвувате да купите машина за ласерско гравирање на дрво или сакате да изберете брза машина за вашиот бизнис,еонласере добар избор за вас.

1.MIRA5 40W/60W Десктоп ласерска машина за гравирање на дрво-6 Најдобра машина за ласерско гравирање за дрво
MIRA5 е десктоп ласерска машина за гравирање и сечење, со работна површина 500*300 и ладилник за вода, издувен вентилатор и вградена воздушна пумпа.Набрзината на гравирање е многу брза, до 1200 mm/sec,брзината на забрзување е 5G.

IMG_2314

Карактеристики на MIRA5

1.Побрза од другите - максималната брзина на гравирање е до 1200mm/sec, брзината на забрзување до 5G, два пати или три пати побрзо од обичните машини на пазарот.

2. Технологија на чист пакет - ја заштитува линеарната водилка од прашина, ефикасно ја намалува фреквенцијата на одржување, добива многу подобар исход.

3.Сè-во-едно дизајн - издувен вентилатор, систем за ладење и вграден воздушен компресор, многу компактен и чист

4.AEON Pro-Smart софтвер - ги поддржува сите формати на датотеки како што се користат на пазарот и може да ја насочи работата во CorelDraw, Illustrator и AutoCAD.Понатаму, тој е компатибилен и со Windows и со Mac OS!

5. Муфтија-комуникација - Wi-Fi, USB-кабел, мрежен LAN кабел и пренос на вашите податоци преку USB флеш-диск

6. Ефективна маса и предна минување низ врата - Влезната врата може да се отвори и да помине низ подолги материјали.

7. Полесно фокусирајте се - новодизајниран Autofocus

8. Силно и модерно тело - Куќиштето е направено од многу дебела галванизирана челична плоча

 

Осврти на MIRA5 40W/60W десктоп ласер -6 Најдобра машина за ласерско гравирање за дрво

mira5 yasuo

mira5 yasuo_1

mira5 yasuo_2 mira5 yasuo_3

2.Десктоп ласерска машина MIRA7 60W/80W/RF30W-6 Најдобра машина за ласерско гравирање за дрво

MIRA7 е десктоп ласерска машина, со работна површина 700*450, и внатре вграден ладилник за вода, издувен вентилатор и воздушна пумпа.Набрзината на гравирање е многу брза, до 1200 mm/sec,брзината на забрзување е 5G.

MIRA9_1

 

Карактеристики на машината за десктоп ласер MIRA7 60W/80W/RF30W

1.Побрза од другите - максималната брзина на гравирање е до 1200mm/sec, брзината на забрзување до 5G, два пати или три пати побрзо од обичните машини на пазарот.

2. Технологија на чист пакет - ја заштитува линеарната водилка од прашина, ефикасно ја намалува фреквенцијата на одржување, добива многу подобар исход.

3.Сè-во-едно дизајн - издувен вентилатор, систем за ладење и вграден воздушен компресор, многу компактен и чист

4.AEON Pro-Smart софтвер - ги поддржува сите формати на датотеки како што се користат на пазарот и може да ја насочи работата во CorelDraw, Illustrator и AutoCAD.Понатаму, тој е компатибилен и со Windows и со Mac OS!

5. Муфтија-комуникација - Wi-Fi, USB-кабел, мрежен LAN кабел и пренос на вашите податоци преку USB флеш-диск

6. Ефективна маса и предна минување низ врата - Влезната врата може да се отвори и да помине низ подолги материјали.

7. Полесно фокусирајте се - новодизајниран Autofocus

8. Силно и модерно тело - Куќиштето е направено од многу дебела галванизирана челична плоча

Осврти на 60W/80W/RF30W MIRA7 десктоп ласерски машини -6 Најдобра машина за ласерско гравирање за дрво

МИРА7 MIRA7_1 MIRA7_2 MIRA7_3 MIRA7_4

MIRA7_1

MIRA7_2

MIRA7_3

 

MIRA7_4

3.60W/80W/100W/RF30W/RF50W MIRA9 Десктоп ласерска машина-6 Најдобра машина за ласерско гравирање за дрво

MIRA9 е десктоп ласер од комерцијална класа, многу е помоќен, внатре има чилер наместо ладилник, може да работи континуирано без никакви проблеми. започнете ја вашата работа.

MIRA9_1

Карактеристики на MIRA9 -6 Најдобра машина за ласерско гравирање за дрво

1.Побрза од другите - максималната брзина на гравирање е до 1200mm/sec, брзината на забрзување до 5G, два пати или три пати побрзо од обичните машини на пазарот.

2. Технологија на чист пакет - ја заштитува линеарната водилка од прашина, ефикасно ја намалува фреквенцијата на одржување, добива многу подобар исход.

3.Сè-во-едно дизајн - издувен вентилатор, систем за ладење и вграден воздушен компресор, многу компактен и чист

4.AEON Pro-Smart софтвер - ги поддржува сите формати на датотеки како што се користат на пазарот и може да ја насочи работата во CorelDraw, Illustrator и AutoCAD.Понатаму, тој е компатибилен и со Windows и со Mac OS!

5. Муфтија-комуникација - Wi-Fi, USB-кабел, мрежен LAN кабел и пренос на вашите податоци преку USB флеш-диск

6. Ефективна маса и предна минување низ врата - Влезната врата може да се отвори и да помине низ подолги материјали.

7. Полесно фокусирајте се - новодизајниран Autofocus

8. Силно и модерно тело - Куќиштето е направено од многу дебела галванизирана челична плоча

Преглед на десктоп ласерска машина MIRA9 60W/80W/100W/RF30W/RF50W -6 Најдобра машина за ласерско гравирање за дрво

mira9 mira9_1

mira9


Време на објавување: Декември-14-2021 година